Troost Pallethandel

                                        

Historie

 

In 2009 startte Aram Troost zijn pallethandel op in de loods van zijn vader Herman Troost, die nog dagelijks in de weer is met zijn AGF-handel.

Inmiddels is de ruimte rond het Poeldijksebedrijf al verschillende keren uitgebreid om de grote stapels pallets te kunnen bergen. 
"Ik houd wel van de rauwe pallethandel, mouwen opstropen en gaan!" aldus Aram Troost.


De pallets zijn afkomstig uit heel Europa op en worden door de transportbedrijven meegenomen als retourlading. "Die vrachtwagens gaan anders vaak leeg terug", zegt Aram. Het transport in Nederland verzorgt zijn broer Ismael Troost.


"Onlangs hebben we nog een Scania R500 aangeschaft. Dat was toch stiekem wel een droom voor ons. We zijn nu iedere dag met twee vrachtwagens inzetbaar om de klanten op tijd te voorzien van pallets of om ze op te halen."


Aram verkoopt de Euro-, DPA-, blok- en eenmalige pallets voornamelijk in Nederland, waarbij de groentetelers en handelaren de belangrijkste afnemers zijn.

 "Mijn vader heeft in al die jaren in de AGF-handel een groot netwerk opgebouwd en daar maken we natuurlijk dankbaar gebruik van. Hij is elke dag op de zaak en fungeert nog als een soort van coach/vertegenwoordiger", vertelt Aram.


Troost ziet de toekomst van zijn bedrijf met vertrouwen tegemoet. 
"onze klantenkring groeit nog steeds. Wij zijn onze bestaande klantenkring zeer dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen.'

''Onze kracht is dat we ons werk als een hobby zien. We werken van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en zijn nooit gesloten. Belt een klant vandaag nog om pallets, dan is de kans groot dat hij ze dezelfde dag nog geleverd krijgt."

 

E-mailen
Bellen
Map
Info